Új jelszó kérése
Kövess minket Facebookon is LIKE az oldalunkra NAOMI
https://www.facebook.com/naomifashionbudapest
Kövess minket Facebookon is LIKE az oldalunkra EUPHORIA
https://www.facebook.com/face.euphoria
Kategóriák
Szavazás
Milyen terméket látnék többet szívesen az oldalon?
cipő
csinos ruha
táska
bikini
sportos ruházat
Termékajánló
Hírlevél
Nyelv váltás

Információk

 • Általános szerződési feltételek

  Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.


  A szerződés:

  A megrendelés elküldésével és visszaigazolásával szerződés jön létre a  EUPHORIA FASHION Kft., (naomifashion.unas.hu webáruház Üzemeltetője), mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő között. A szerződés nyelve magyar. A szerződés ráutaló magatartás útján kerül megkötésre. Tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető a vevő számára is.

  Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt és az eladó által visszaigazolt termékeket a megrendelőlapon megjelölt magyarországi szállítási címre eljuttatni a megadott szállítási határidőn belül. A megrendelés beérkeztének automatikus visszaigazolása nem jelenti a megrendelés visszaigazolását. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, az Eladó a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 8 napon belül.

  A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a futár részére készpénzben kifizetni. 

  Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre, fogyasztói árak

  Webáruházunkban ruházati termékeket vásárolhat. A megjelenített termékek online, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetők meg.

  A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

   

  A megrendelt termék árának/ házhoz szállítás díjának fizetési módja

  Utánvétes szállítás esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak készpénzben kell kifizetni. 

  A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

  A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson ill. a  termékeken észlelt sérülés (szakadás, ázás, stb.) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Reklamációját így tudjuk érdemben kezelni.

  Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Kérjük, hogy a hibás termék/sérülés tényét az átvételt követő 3 napon belül jelezze ügyfélszolgálatunkon.

   

  Rendelési információk

  A Webáruházunkban történő vásárláshoz regisztráció szükséges. Adatait bizalmasan kezeljük. (Lásd: Adatvédelem.)

  A webáruházban magyarországi kézbesítési címre lehet rendelést leadni.

  A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-16 óráig. Rendelés leadására a nap 24 órájában lehetőség van. Amennyiben az a munkaidőn kívül történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

  Általános teljesítési határidő a megrendeléstől, illetve előre átutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől számított 1-5 munkanap. A csomag feladásáról és várható érkezési időpontjáról vásárlóinkat külön e-mailben tájékoztatjuk.

  A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A termékek ára - ha nincs másként jelezve - 1 db-ra vonatkozik még akkor is, ha az illusztrációul szolgáló képen a termékből több darab látszódik.

  Kivételes esetben előfordulhat, hogy egy termék nincs raktáron a megrendelés pillanatában, ilyen esetekben fenntartjuk magunknak a jogot a megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

   

  Tájékoztatás a fogyasztót/vásárlót megillető jogérvényesítés feltételeiről 

  Szavatosság, jótállás

  Az Ön által megrendelt termékekre kellékszavatosságot vállalunk. A szavatossági jog alapján webáruházunk felelősséget vállal azért, hogy teljesítéskor – mind mennyiségileg, mind minőségileg - hibátlan terméket ad át Önnek, mint fogyasztónak/vásárlónak. Ha a megrendelt áru hibás vagy a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Vevőszolgálattal.  Ha a csere lehetőségét nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.

  Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson ill. a  termékeken észlelt sérülés (nagyobb szakadás, ázás, stb.) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Reklamációját így tudjuk érdemben kezelni.  A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Üzemeltető általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

   

   

   

  Cégnév / Név: Euphoria Fashion Kft
  Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 77. fszt 1/b
  Személyes átvétel itt: 1064 Budapest Podmaniczky utca 77. fszt 1/b
  Telefon: +36303037108
  E-mail: naomifashion7 [kukac] gmail.com
  Weboldal: http://www.naomifashion.unas.hu
  Áruház neve: EUPHORIA FASHION
  Adatvédelmi nyilvántartási szám: folyamatban, nyilatkozat melléklet
  Adószám: 25756966-2-42
  Cégjegyzék szám: 01-09-287467
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi cégbíróság
  Működési engedély száma: 756/2016
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2016.09.29.
  Bankszámlaszám: 10400085-50526751-66821008
  Kapcsolattartó neve: Tóth Erika
  Kapcsolattartó telefonszáma: +00-00/000-000
  Kapcsolattartó e-mail címe: naomifashion7 [kukac] gmail.com
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu

  Jogi nyilatkozatok

   

  A weboldal használati feltételei, jogi nyilatkozatok

   

  A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja

  az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

   

  1. Szerzői jogok

   

  A naomifashion.unas.hu oldalakon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az Üzemeltető szellemi alkotását illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi és az Üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A magáncélú felhasználás körében a weboldal felhasználója - az online hozzáférésen túl - kizárólag azok egyes részeinek a felhasználó által az internet-hozzáféréshez használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására jogosult, de kifejezetten nem jogosult az adott tartalom így többszörözött részének az újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

  A naomifashion.unas.hu oldalak tartalmának a fentieken túlnyúló többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához az Üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól a weboldal hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele.

   

  2. Tartalmi felelősség korlátozása

   

  Bár a honlapon megjelenő tartalmak, (információk és képek) a legnagyobb gondossággal lettek összeállítva, az oldalak tartalma elsősorban tájékoztató jellegű. Az Üzemeltető kifejezetten kizárja a felelősségét az oldalon található tartalmak felhasználásából eredő esetleges károkért, az oldalon közzétett információk és receptek felhasználása saját kockázatra és felelősségre történik.

   

  3. Technikai felelősség korlátozása

    

  Az Üzemeltető nem garantálja, hogy az oldalakon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát a portálhoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt.

  Az Üzemeltető semmilyen esetben nem felel a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért, károkért ideértve a naomifashion.unas.hu oldalakról vagy oldalakra elektronikus formátumban küldött üzenetek megsemmisüléséért, késedelmes megérkezéséért vagy az ezek által okozott károkért.

   Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal (ideértve a vírusok vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát vagy terjesztését, az Üzemeltető birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker- tevékenységeket is) okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért az Üzemeltető felelősségét kizárja.

   

  4. Adatvédelmi nyilatkozat

   

  A weboldal használatát az Üzemeltető nem köti regisztrációhoz. A webáruházban történő vásárláshoz azonban regisztráció szükséges, melynek során az Üzemeltető a felhasználó személyes adatainak birtokába jut. Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

  Az 1992. évi LXIII. tv-nek megfelelően az Üzemeltető a webáruházban történt megrendelés folyamán rögzített személyes adatokat

   –         bizalmasan kezeli, és semmilyen célból nem adja ki harmadik fél számára, kivéve az Üzemeltető azon alvállalkozóit, melyek bekapcsolása a megrendelés kézbesítéséhez szükséges (futárszolgálatok).

  –         kizárólag addig tárolja, amíg az adatok közlője adatainak törlését írásban nem kéri.

  –         nem használja fel közvetlen üzletszerzést szolgáló reklámanyagok, ajánlatok, tájékoztatók küldésére. Kizárólag abban az esetben küld felhasználóinak és vásárlóinak ilyen jellegű üzeneteket, amennyiben hírlevél küldésére elektronikus úton kifejezetten felhatalmazták (Hírlevélre jelentkezés). A  webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át és a leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén.

   

   

  5.

  A weboldal böngészésével a Felhasználó elfogadja az Üzemeltető felhasználási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 • » MPL futárszolgálat
  AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
  Szállítási költség1 490 Ft
  mpl
 • » Utánvéttel
 • » Kedvezmény az aktuális rendelés végösszege alapján
  Megrendelés végösszegKedvezmény
  20 000 Ft Nincs!
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés